Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners: Moedersdag Psalm/Vonkfiksie projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 1 Junie 2017 Aantal woorde: 65 358 Kere gelees 8

Baie geluk aan die volgende lede

GEDIGTE:
1 ste plek: Viooltjie met ‘n Psalm vir my ma
2 de plek: Gesamentlik Viooltjie met My ma se huis is bottergeel EN Anzé Bezuidenhout met Die seën van jou kindskap
3 de plek: Gesamentlik  Anzé Bezuidenhout met Korale van moederliefde EN Elroux met Moeder

VERHALE:
Wenner: Ronel Janse van Vuuren met Net reg

Baie geluk aan hierdie 4 lede

Projekbestuurder
 • TEMAS
  1 Kommentaar
  1. Viooltjie

   Junie 1, 2017

   Baie dankie vir voorrreg om te kon deelneem. Baie geluk ook aan Anze, Elroux en Ronel 🙂

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 217
  Kommentaar telling: 2394

  Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 2,802 gaste aanlyn

  Bydrae Totale