Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners: Julie Oop en nuwe projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 4 Augustus 2017 Aantal woorde: 80 799 Kere gelees 15

WENNERS:
Baie geluk aan die volgende lede

GEDIGTE:
1 ste plek: Viooltjie met Waar die gompou vlieg
2 de plek: Viooltjie met Limpopo onbegrens
3 de plek: Anzé Bezuidenhout met In die begin

EERVOLLE VERMELDINGS:

Epimetheus met Masochisme is ‘n wintergewas
Francois Meyer met Ontploffing van Vryheid
Anzé Bezuidenhout met My bastion
Viooltjie met Die lig in die donker
Caren Kearley met Om andersom te bid

VERHALE:

1 ste plek: Ronel Janse van Vuuren met Die donker muse

Baie geluk aan hierdie 6 lede

Projekbestuurder
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Viooltjie

    4 Augustus 2017

    Baie dankie vir julle harde werk, IM en Anze. Ek waardeer die geleentheid om deel te neem. Geluk ook aan al die ander wenners 🙂

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 277
Kommentaar telling: 3102

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 128 gaste aanlyn

Bydraes – Argief