Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wit Trillium Dagbreek

Deur Jessica Venter
Datum gepubliseer: 11 Julie 2019 Aantal woorde: 86 81 Kere gelees 1

spieëltjie wys vir my
hoe sal iemand kan dink ek is mooi
as sy woorde, “jy’s met kak agter ‘n sif gegooi,”
my in die nagstilte brandmerk
soos die sproete op my lyf
vlek dit my gees
maar my siel skreeu
“breek vry, breek vry!”

die waarheid weergalm
en verbrokkel sy leuens
en kom skilder vir my ‘n vars spieëlbeeld
van my brose naaktheid
wat blosend blom
skink ‘n heildronk
op my wit trillium dagbreek
“ek is vry, ek is vry”

©Jessica Venter
10/07/2019
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 53
Kommentaar telling: 3

Ek is gebore in Pretoria en het daar groot geword. My ma was ‘n enkelouer en het my dus alleen groot gemaak. Ek is al 15 jaar getroud. Ons het twee kinders, ‘n seun, Armand en ‘n dogter, Bianca. Ons bly in Randfontein tussen al die mynhope maar dis my tuiste. Ek het sekretarieël geswot by Randfontein Kollege. My man het sy eie vervoermaatskappy, ek doen al die kantoor werk al vir baie jare. My stokperdjies sluit in lees en skryf. Ek doen ook tans ‘n digterslypskool kursus. My passie vir skryf het eers ‘n paar jaar gelede ontpop. Ek het al drie boeke deur Kwarts Publishers gepubliseer. Hulle is beskikbaar in Bargain Books, op Amazon as e-boek asook op Kwarts Publishers se eie webblad. Ek het ook laas jaar ‘n ses maande kursus in kort verhale voltooi deur Die Skryfbesigheid asook deur Liberty University het ek ‘n kort skryfkursus voltooi aan die hand van Karen Kingsbury. Ek is tans besig met ‘n ses maande kursus in die skryf van Romanse aangebied deur Madelie Human.   Ek help by honde rescue, genaamd The Dachshund Haven. Ek doen elke week al hulle facebook plasings en ek hanteer al hulle admin. 

Gebruikers Aanlyn

5 Lede, 156 gaste aanlyn

Bydrae Totale