Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners van die lente projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 3 Oktober 2016 Aantal woorde: 48 1027 Kere gelees 24

Gedigte afdeling:

1. Viooltjie met Ek kom haal jou in Augustus
2. Agie met Lentedans
3. Anzé Bezuidenhout met Lente-kotiljons

EERVOLLE VERMELDING:
Viooltjie met Lente kom op 4 September, Blameer die lente en Op soek na die lente
En ook
Cornien met Nog lente in jou hart

Baie geluk aan hierdie 4 digters!
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Viooltjie

    3 Oktober 2016

    Baie dankie vir die geleentheid, Anze en ook aan die beoordelaar vir al die moeite wat hy doen 🙂 Baie geluk ook aan al die ander wenners.

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 263
Kommentaar telling: 2962

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 51 gaste aanlyn

Bydrae Totale