Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: WENNERS van die Februarie 2018 – Liefdesprojek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 12 Maart 2018 Aantal woorde: 77 515 Kere gelees 9

Baie geluk aan die volgende lede

Gedigte:
Brons afdeling wenners:
1ste: Estelle Rubow met ‘Daardie dae’
2de: Anton Killian met ‘Ag van my mond’
3de: Loretta Szikra met ‘ Aardsdom’

Silwer afdeling wenners:
1ste: Anzé Bezuidenhout met ‘Lawakors van liefde’
2de: Anzé Bezuidenhout met ‘Liefdespore’
3de: Anzé Bezuidenhout met ‘Hart-silhouette’

Carma Shaw skuif nou na die GOUE AFDELING met ‘ Bloedmaan en die blues’

Verhale:
Wenner: Adele Theron met Varinggroen oë

Baie geluk aan hierdie 6 lede!

Projekbestuurder
TEMAS
3 Kommentaar
 1. Viooltjie

  12 Maart 2018

  Baie dankie vir al julle harde werk en baie geluk aan al die wenners 🙂

 2. Estelle

  12 Maart 2018

  Baie dankie vir die toekenning en geluk aan Carma en al die ander wenners!

 3. Adele Theron

  12 Maart 2018

  baie dankie,en veels geluk aan almal.

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 248
Kommentaar telling: 2774

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 22 gaste aanlyn

Bydrae Totale