Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners: Oktober 2017 – Fees projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 9 November 2017 Aantal woorde: 61 638 Kere gelees 23

Baie geluk aan die volgende lede

GEDIGTE:

1 ste plek: Viooltjie met ‘n Feesmaal
2 de plek: Loretta Szikra met Ek wou nee sê – maar ek het nie
3 de plek: Anzé Bezuidenhout met Heilige fees, Caren Kearley met Jolyt en Estelle Rubow met Dagbreek oor Brandberg

VERHALE:

1ste plek: Ronel Janse van Vuuren met Die blou fees

Baie geluk aan hierdie 6 lede

Projekbestuurder
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 274
Kommentaar telling: 3044

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 101 gaste aanlyn

Bydrae Totale