Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners: Januarie 2018 Weerbegin projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 8 Februarie 2018 Aantal woorde: 48 588 Kere gelees 15

GEDIGTE:

1 ste plek: Anzé Bezuidenhout met ‘n Nuwe begin
2 de plek: Larissa Beukes met Gebede met bewende hande
3 de plek: Carma Shaw met Noudat gister verby is

Rubrieke:

1 ste plek: Ronel Janse van Vuuren met ‘n Nuwe plek om boeke te adverteer

Baie geluk aan hierdie 4 lede

Projekbestuurder
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 248
Kommentaar telling: 2770

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 40 gaste aanlyn

Bydrae Totale