Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Waar is jy

Deur Elroux
Datum gepubliseer: 1 April 2017 Aantal woorde: 73 140 Kere gelees 3

ek is deel van jou
jy is deel van my
wie is ek nou
sonder jou?

daar is geen woorde wat bestaan
om die dood van ‘n kind te kan verstaan
daar is geen manier hoe jy kan berus
as ‘n deel van jouself dood is

waar is ek?
waar is jy?

jy weggepak
in laai en kis
ek moet voortgaan
moet berus

grafsteen
waarop ek moet rou
Hoeksteen
hierop moet ek bou
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 157
  Kommentaar telling: 99

  'n Pretorianer van geboorte tot nou. Ek was 'n navorser en het die lewe van alle kante gesien en beleef. Ek is geseën met vier lieflike kinders en 'n wonderlike man. Op 68 jaar is ek in my herfstyd waar ek elke dag binne die genade van die Here leef. Om te dig gee betekenis aan my lewe en ek hoop dat my skrywes iets vir ander mense kan beteken.

  Gebruikers Aanlyn

  2 Lede, 26 gaste aanlyn

  Bydrae Totale