Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Voor Die Dag Wegsterf

Deur André van Wyngaardt
Datum gepubliseer: 6 Maart 2017 Aantal woorde: 67 120 Kere gelees 2

Liefde het die mag
om állés te word.
Die liefde-deel-tye –
raaiselagtig kort.

Geen hartskas-drom
kan daarsonder slaan.
Dit laat een lewe,
nie net bestaan.

Daarom leef jou liefde
met jou een voluit,
en maak die meeste
van jul saamwees-tyd.

Maak van elke dag
‘n liefdesbederf;
en sê “Ek lief jou”
voor die dag wegsterf …

‘n Gedig en foto deur André van Wyngaardt ©
andrevwmusiek@gmail.com
083 712 9081
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 5
  Kommentaar telling: 1

  Liewe liefhebber van ons mooi Afrikaanse taal, Hartlik welkom by my profiel waar ek stukkies van my hart en siel met julle deel in die vorm van liriek en musiek. Ek sien myself meer as 'n liedjieskrywer, komponis en sanger as 'n digter, maar ek sal ook met liefde van my gedigte met julle deel. Ek skilder ook graag en het 'n passie vir fotografie. Die 1ste Maart 2017 sal dit al 'n jaar wees sedert ek begin het met die produksie (ateljee opnames en verwerkings) van my 2de CD en dan sluit dit nie die tyd in wat ek geskryf het aan van die liedjies wat op hierdie album gaan verskyn teen einde April - of middel Mei 2017 nie. Ek glo julle sal 'n kykie in my hart kan kry deur na my musiek te luister en my skrywes te lees; dus gaan ek nie te veel skryf oor myself nie. Elke talent en gawe kom van die Here af en ons mag nooit dit begrawe nie; ons moet dit eerder altyd vir mekaar gun om ons talente en gawes te deel en te inspireer waar ons kan. Liefde-groete, André

  Gebruikers Aanlyn

  5 Lede, 40 gaste aanlyn

  Bydrae Totale