Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Vlermuise in my kop

Deur Elroux
Datum gepubliseer: 11 April 2017 Aantal woorde: 54 268 Kere gelees 2

half-gedagtes
vler-
muis-
hang
hangende vrae
aan s-p-i-n-n-e-k-o-p-d-r-a-d-e
drade van genade
teen my spelonk-gang
dan word dit ‘n rooioog-nag
honger vlermuise ontwaak
vlermuise uit op die jag
vlermuis-skreeue verdryf my slaap
vlermuis-vrese ontplof
die mosterdsaad in my
verstik in die stof
‘n worstel-nag breek oop
tog bring die lig met dagbreek
weer hangende hoop
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 154
  Kommentaar telling: 68

  'n Pretorianer van geboorte tot nou. Ek was 'n navorser en het die lewe van alle kante gesien en beleef. Ek is geseën met vier lieflike kinders en 'n wonderlike man. Op 68 jaar is ek in my herfstyd waar ek elke dag binne die genade van die Here leef. Om te dig gee betekenis aan my lewe en ek hoop dat my skrywes iets vir ander mense kan beteken.

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 56 gaste aanlyn

  Bydrae Totale