Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: VISUELES IN DIE LETTERKUNDE — geblus

Deur Toom
Datum gepubliseer: 11 Maart 2019 Aantal woorde: 5 75 Kere gelees 1

©1e.Februarie2019_____…ooÖoo…___________________tje

 
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. Kiekies

   Februarie 22, 2019

   Ha, jy laat ‘n mens bietjie dieper dink oor leestekens/skriftekens wat ons as vanselfsprekend aanvaar en gebruik sonder om te dink.

  2. Ano

   Maart 9, 2019

   En deel asb met prentjies en byskrifte hoe jy dit regkry om jou skryfsel in verskillende groottes hier geplaas te kry, kursief en vetdruk te gebruik. Dit bly steeds vir my ‘n misterie hoe om iets anders as net die gewone letters te kry.

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 183
  Kommentaar telling: 179

  Wat ek weet, of meen dat ek weet, het ek onder meer op praktiese manier in die klaskamer geleer - aan en van die kinders - ook my belewenisse van konferensies en kongresse, dagblaaie, biertjies op die stoep en die gans normale daaglikse waansin. Byna vyftig jare woon ek al in Duitsland; eindelik kan gestolde gedagtes, verflenterde notatjies nou uit hul winterslaap wagword. My uitgangspunt is dat die woorde lekker moet proe, glad oor die tong moet rol. Alles wat ek skryf is outobiografies - ek het nie die geld vir die prokureur nie.

  INK E-formaat tydskrif

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 43 gaste aanlyn

  Bydrae Totale