Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Vir ‘n kameelperd

Deur Viooltjie
Datum gepubliseer: 24 Julie 2017 Aantal woorde: 24 142 Kere gelees 7

Hoe vry was jou gestalte
toe jy deur grense breek.
Teen elke oggend wat oranje,
bly jou beeld nog vas gesteek.

© Carma Shaw
24 Julie 2017
 • TEMAS
  1 Kommentaar
  1. Anze

   Julie 24, 2017

   Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Julie Oop en nuwe projek 

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 284
  Kommentaar telling: 892

  Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat ek te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 23 gaste aanlyn

  Bydrae Totale