Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Uit God se hand

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 5 September 2017 Aantal woorde: 82 103 Kere gelees 5

Vandag het ek jou ontvoer
na die heelal van my stiltes
daar waar niemand
ons mymerings kon hoor.

Ek reis dikwels na hierdie plek
(saam met jou… in gees)
waar waanbeelde van ons
mitologiese droombeelde regeer.

Hier tussen die griekse gode
smag ek smoorlik en behoorlik
na die selfkant van jou siel.

Op die oop strand
van ons verskietende ster
kan die binnekant
van ons verlore drome
vers vir vers deel word
van God se mooiste geskenk.

© Caren Kearley
Kopiereg word voorbehou
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 107
  Kommentaar telling: 8

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 56 gaste aanlyn

  Bydrae Totale