Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Tussen reënboë en doringdraad

Deur Viooltjie
Datum gepubliseer: 29 Maart 2017 Aantal woorde: 32 161 Kere gelees 4

ek weet
die lewe loop maar só
(en meestal vind ek my)
tussen engel en kalant
sagte soene ‘n oorveeg
tussen Edenstuin en Godsverlaat
tussen reënboë
en ‘n doringdraad

© Carma Shaw
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 266
  Kommentaar telling: 817

  Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat ek te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

  Gebruikers Aanlyn

  6 Lede, 114 gaste aanlyn

  Bydrae Totale