Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Spore van reën

Deur Anze
Datum gepubliseer: 14 September 2017 Aantal woorde: 64 99 Kere gelees 1

my kleurespel bars
in dubbelspore oop
deur die groen loof
knars hitte van die son
wat tortel deur die lug
baldadig span ek seile
geheilig soos nardus
in windadem

in my bloeiselrok se nate
bou sysies hul nes
en met ‘n bakhand klei
tempel die swael
‘n rusplek gevul met genade

en my voete;
my voete akker
in spore van reën

© Anzé Bezuidenhout
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 187
  Kommentaar telling: 1986

  Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

  Gebruikers Aanlyn

  5 Lede, 93 gaste aanlyn

  Bydrae Totale