Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Soos drome inpas

Deur Amazon
Datum gepubliseer: 12 September 2019 Aantal woorde: 122 130 Kere gelees Hou van

soos drome wil ek by jou inpas
in die helfte van jou lag wil ek jou beleef
deur jou drome wil ek hardloop in die nag
soos wol inmekaar geweef in gedagtes

soos drome inpas in die nag
sal ek en jy nooit verkas
wil ek eendag in die hemel vir jou wag
waar ek en jy saam sal inpas

drome laat my goed voel
in liefde word ons weg gevoer
deur silwer randjies op wolkies vry
waar ons reendruppels op ons kry

vergete is al die sorge
hemelblou is die lug
betowerend in sovele morge
waar liefde stormagtig ruk

soet is die omhelsing
diep is die gedagtes
waar drome verby beweeg
ek en jy droom steeds alleen

Sept 2019
©Louisa van Vliet
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 110
Kommentaar telling: 26

Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 140 gaste aanlyn

Bydrae Totale