Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: SOEK EK NA JOU

Deur Eleen van Deventer Vorster
Datum gepubliseer: 15 Desember 2017 Aantal woorde: 167 730 Kere gelees 3

SOEK EK NA JOU

vers 1
Soek ek na jou in honderde gehore
Sonder jou, is ek heeltemal verlore
smag ek so, na jou stem in my ore
so is my drome opnuut gebore

vers 2
Soek en na jou in honderde gehore
sonder jou, is ek heeltemal verlore
soek ek na jou, om my lewe te vul
sonder liefde, maak dit ń groot verskul

vers 3
Soek ek na jou in honderde gehore
sonder jou, is my toekoms verlore
Soos ware liefde, moet dit waardig wees
soos ware liefde, met blydskap in my gees

KOOR:
Kom vul my lewe hier diep binne in my
kom vul my lewe hier langsaan my sy
Sonlig skyn in jou sprankelende glimlag
my hartsnare smelt soos ń klokslag elke dag
wens ek, dat jy so naby my kan wees
wens ek, dat jy my gedagtes sal lees
sonder jou, voel ek heeltemal verlore
sonder jou, my doudrippels in die môre

Eleen van Deventer Vorster
Kopieregte voorbehou
liedjies tekoop kontak e-pos eleen.vorster@gmail.com
TEMAS
2 Kommentaar
  1. Vonnie

    15 Desember 2017

    Dankie Eleen, jip en ons soek na die gedigte wat geklank gaan word.

  2. Eleen van Deventer Vorster

    15 Desember 2017

    Vonnie baie dankie ek waardeer dit opreg

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 181
Kommentaar telling: 89

BIBLIOGRAFIE   Eleen van Deventer Vorster is op 24 Desember 1960 in Nylstroom, Limpopo gebore. Sy woon tydens 1978 in die mooie Jakarandastad, Pretoria. Eleen het al sedert haar skooldae gedroom om haar werk eendag te publiseer in ‘n bundel en het eers in 2017 die pen opgetel. Haar eerste gedigte wat sy geskryf was op 4 Februarie 2017 geskryf.   Haar gedig wat gewen het op19 September 2017 was een van die wengedigte van SA Digters se kompetisie wat in haar 1ste Digbundel verskyn in Simfonie van See die Mei 2018.   Sy deel ook graag haar gedigte en werke op die platform, INK Skryf in Afrikaans Publikasies op Anzé Bezuidenhout se blad.   Gedigte deur Eleen is al op verskeie radiostasies voorgelees op Radio Stasie West Coast 92.3 deur Delene de Wet op Wind af program in Kaapprovinsie voorgelees op 19 de Januarie 2018   Eleen se 5 gedig wat deel was in ñ kompetisie gaan in Pendoring Digters Volume1 Digbundel verskyn 2018. In Februarie 2018 het die sanger, Jeffrey Smith, Eleen se eerste liedjie opgeneem. Die liedjie, Onderdeur die reënboog kan op SoundCloud geluister word. Eleen lewe haar droom uit deur haar passie vir gedigte en lirieke met die wêreld te deel.   Gedigte deur Eleen is al op verskeie radiostasies voorgelees op Radio Stasie FM STERIO online deur BETSIE OLIVIER  program voorgelees op 03 JULIE 2018     Kopieregte voorbehou ©Eleen van Deventer Vorster

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 95 gaste aanlyn

Bydrae Totale