Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Sleutels van Geluk

Deur Amazon
Datum gepubliseer: 26 September 2019 Aantal woorde: 106 50 Kere gelees 1

draai nie vas by mense
liefde gebaseer op jou wense
kortstondig is die lewe
laat jou broekspype nie bewe

drome kan ewigdurend lewe
solank jy dit nie begrawe
waar gedagtes groei na genade
wis dit nooit uit hul plek verniet

maak dit ‘n voldwonge feit
klou vas aan jou sleutel van geluk
die daeraad nogsteeds nie besluit
om vir ewig weg te buk

lê dit nie by ander neer
want gou raak dit verweer
en jou geluk aan skerwe
want jou sleutel nooit gebere

sleutel van geluk
gaan onder jou gebuk
op die tyd vir jou beplan
en in jou lewe vas gemaak.

22/9/2019
©Louisa van Vliet
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 110
Kommentaar telling: 26

Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 72 gaste aanlyn

Bydrae Totale