Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Sereen soos poësie

Deur Anze
Datum gepubliseer: 11 Mei 2018 Aantal woorde: 58 396 Kere gelees 11

deur die ruising
van die vrugwater om my
klingel jou stem
deur die polsing
van die naelstring
brand jou liefde deur my
alles, ja alles in Afrikaans

Moeder jou liefde in
eg Afrikaanse tongval
was sereen soos poësie
en het my geseën
in volrond woorde
ja, my fondasie was vas
en seker in Afrikaans

©Anzé Bezuidenhout
TEMAS
2 Kommentaar
  1. Ronel Janse van Vuuren

    14 Mei 2018

    Pragtig. Hou van die beelde.

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 254
Kommentaar telling: 2802

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 230 gaste aanlyn

Bydrae Totale