Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Prinses van vêr

Deur Elroux
Datum gepubliseer: 1 April 2017 Aantal woorde: 70 90 Kere gelees 2

deur vensters van onthou
sien ek jou nou prinsessie fyn
saam met jou het jy gebring
stories van betowering
van paleise as wonings
sprokies-tonele
prinsesse en konings

nou is jy weg
kom nooit weer
prinsessie klein
net ‘n refrein
van lewe, lag en pyn
iewers langs ‘n verre strand
prinsessie-rok om jou gesprei
stap jy met ander hand aan hand
met towerstaf en kroon daarby
het jý jou fantasie gekry
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 159
  Kommentaar telling: 115

  'n Pretorianer van geboorte tot nou. Ek was 'n navorser en het die lewe van alle kante gesien en beleef. Ek is geseën met vier lieflike kinders en 'n wonderlike man. Op 68 jaar is ek in my herfstyd waar ek elke dag binne die genade van die Here leef. Om te dig gee betekenis aan my lewe en ek hoop dat my skrywes iets vir ander mense kan beteken.

  Gebruikers Aanlyn

  5 Lede, 120 gaste aanlyn

  Bydrae Totale