Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Om andersom te bid

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 25 Julie 2017 Aantal woorde: 144 121 Kere gelees 5

2 Kor 5:1 – “Ons weet dat wanneer ons aardse woning wat maar net ‘n tent is, afgebreek word, ons ‘n vaste gebou in die hemel het.
Dis ‘n woning wat nie deur mense gemaak is nie maar deur God, en dit bly ewig staan.”

Hier waar ek sit en wonder
onder winter se nat wang;
as die aarde eendag nie meer vir jou draai
en die engele stil gebede om jou vleg
as tyd jou stoflik ontbeen
en jou asem moeg ophou wasem ̶
het jy geleef, gesweef en
jouself as een met alles beleef;
was jy hίér, in elke mooi oomblik se nou
of sit jy daar in die halfbleek strale
van jou eie ek en verwens
tydelike spasies wat om jou transmuteer
net omdat jy vergeet ’n ewige heerlikheid
van oneindige sekerheid sal eendag
soos ‘n hemel oor jou vou.

© 2017 Caren Kearley
Kopiereg Voorbehou
 • TEMAS
  1 Kommentaar
  1. Anze

   Julie 25, 2017

   Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Julie Oop en nuwe projek 

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 123
  Kommentaar telling: 27

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 101 gaste aanlyn

  Bydrae Totale