Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: ODE VIR MOEDERLIEF

Deur OGIES DE PAUW
Datum gepubliseer: 25 April 2017 Aantal woorde: 99 176 Kere gelees 1

ODE VIR MOEDERLIEF

Hoe beny ek u my liefste moeder:
Vaardighede wyshede en vele meer
Vir die kinders en kleinkinders te leer
Beter toegerus as enige opvoeder
Lagplooie en liefde so sag en so teer
Leer ek van haar daagliks meer en meer
Hoor ek haar gebed as geestelike hoeder
staan sy kop en skouers uit bo haar broeders

Kinders: Drink liefde soos natgemaakte leer
Pottebakkerskleivorms wat later manifesteer
ñ ikoon wat voetspore agterlaat ten goede
Wat karakter bou sonder gebruik van roeder
Kosbaarder as pêrels of diamante van de beer’
Wens ek my moederlief kon die dood ontbeer
 • TEMAS
  1 Kommentaar
  1. Kiekies

   April 27, 2017

   Hierdie ene pluk aan my hart.

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 5
  Kommentaar telling: 0

  Ek is Ogies de Pauw nee Wolhuter. Woon op Kenhardt, Noord-Kaap. Robert werk op ñ skaapplaas en saam doen ons vuurwapen- en sekuriteitsopleiding. Getroud met Robert vir byna 24 jaar. Ons het 3 dogters. Ek is ñ berader en teoloog na-ure in die gemeenskap. Skilder graag met olieverf op juwelekissies. Versamel ou rooiwyne. My motto in die lewe is : as jy ñ miljoenêr wil wees, moet jy eers met geld kan werk. As jy ñ Mercedes wil aanskaf, moet jy eers ñ motorhuis daarvoor hê. As jy wil eet, moet jy eers kan ploeg en plant. Oorlewing moet van jouself afhang, nie van ander af nie.

  Gebruikers Aanlyn

  2 Lede, 108 gaste aanlyn

  Bydrae Totale