Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: NAG VAN VREES

Deur Eleen van Deventer Vorster
Datum gepubliseer: 27 Desember 2018 Aantal woorde: 101 542 Kere gelees 2

NAG VAN VREES

Nag van vrees sal ek nooit vergeet
my lewe was in ‘n stywe greep
toegesluit soos in ‘n kluis
drie skelms is nou in my huis

net hier in my pikdonker gang
wag ek in angs soos ‘n bakkop slang
gaan hulle my vermoor of vang
ek was so bitter bang

sweet tap van my voorkop af
my hande is morsaf gekap
vinnig soek ek iemand se steun
ek staan regop op die been

my lewe flits vinnig verby
wie gaan my nou bevry
God staan langs my sy
My Heiland kyk na my

© Eleen van Deventer Vorster
27/12/2018
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    27 Desember 2018

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Desember 2018 projek

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 191
Kommentaar telling: 92

BIBLIOGRAFIE   Eleen van Deventer Vorster is op 24 Desember 1960 in Nylstroom, Limpopo gebore. Sy woon tydens 1978 in die mooie Jakarandastad, Pretoria. Eleen het al sedert haar skooldae gedroom om haar werk eendag te publiseer in ‘n bundel en het eers in 2017 die pen opgetel. Haar eerste gedigte wat sy geskryf was op 4 Februarie 2017 geskryf.   Haar gedig wat gewen het op19 September 2017 was een van die wengedigte van SA Digters se kompetisie wat in haar 1ste Digbundel verskyn in Simfonie van See die Mei 2018.   Sy deel ook graag haar gedigte en werke op die platform, INK Skryf in Afrikaans Publikasies op Anzé Bezuidenhout se blad.   Gedigte deur Eleen is al op verskeie radiostasies voorgelees op Radio Stasie West Coast 92.3 deur Delene de Wet op Wind af program in Kaapprovinsie voorgelees op 19 de Januarie 2018   Eleen se 5 gedig wat deel was in ñ kompetisie gaan in Pendoring Digters Volume1 Digbundel verskyn 2018. In Februarie 2018 het die sanger, Jeffrey Smith, Eleen se eerste liedjie opgeneem. Die liedjie, Onderdeur die reënboog kan op SoundCloud geluister word. Eleen lewe haar droom uit deur haar passie vir gedigte en lirieke met die wêreld te deel.   Gedigte deur Eleen is al op verskeie radiostasies voorgelees op Radio Stasie FM STERIO online deur BETSIE OLIVIER  program voorgelees op 03 JULIE 2018     Kopieregte voorbehou ©Eleen van Deventer Vorster

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 60 gaste aanlyn

Bydrae Totale