Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: ‘n Saggeus-hart

Deur Andri
Datum gepubliseer: 18 Junie 2017 Aantal woorde: 65 121 Kere gelees 4

O sondig-man, Saggeus
Verhoed-verbande, geldreus
Jy’s ongewild
Met al jou sondeskuld

O soekend-man, Saggeus
Uit jou vyeboom wat nie wil bot
Soek jy na God
Hy vind jou in Sy Heiligdom

O belydend-man, Saggeus
Hardloop vooruit
Vertel die mensdom
Want dit word laat

O Geseënd-man, Saggeus
Deur God is jy bevry
Want by God’s gebod het jy gebly
Daarom het Hy vir jou gely
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 6
  Kommentaar telling: 0

  Ek is 'n gekwalifiseerde 36 jarige kleuter onderwyseres wat ook naskool onderwys doen, met baie ondervinding.  Ek het 'n blad Teach Your Kid op Facebook begin en wil graag my kennis van kinders inkorporeer met my skryf.  Ek skryf graag kinderstories en artikels wat nuttig is vir ouers en onderwysers.  Ek skryf ook gedigte, waaronder geestelik, gewoon en vir kinders.  Hoop ek kan hier 'n verskil maak 🙂

  Gebruikers Aanlyn

  2 Lede, 18 gaste aanlyn

  Bydrae Totale