Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: ‘n Ons is geen pond

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 23 Augustus 2017 Aantal woorde: 103 77 Kere gelees 3

Na alles wat gebeur het
wonder ek nou in my waan,
waar presies ek met jou staan;
jý, vol in jou sekelmaan,
sou my nooit kon verstaan
enkel in my eenvoud
(kompleks in jou duet)
soos gister se son sonder ‘n baan
wentel jy rond sonder bestaan
duister belig of laag gelig
terwyl jy dryf
– kop sonder bolyf
(ek en jy) ont-een
deur die kinkel in jou krom geen
want jy was a-l-l-e-s
in die niks van jou ís-
(wees in gees, goed belees in die leeg van jou vlees)
soos ‘n ek en jy sonder ‘n ons.

© 2017 Caren Kearley
Kopiereg Voorbehou
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 107
  Kommentaar telling: 8

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 19 gaste aanlyn

  Bydrae Totale