Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: ‘n Luisterstukkie uit “Eens… Verhale, Mites en Legendes van Feërie”

Deur Ronel Janse van Vuuren
Datum gepubliseer: 15 Januarie 2020 Aantal woorde: 118 67 Kere gelees 1

Hallo almal!

As jy by die Gala aand was in 2019, het jy alreeds hierdie storie gehoor… maar dis altyd lekker om weer na sulke goed te lusiter! Hierdie video was my prys as Verhaal Skrywer van die Jaar 2018.

Ek’s nie seker of die video gaan laai nie, so gaan gerus na YouTube hier: https://youtu.be/wWt64IjEqdY
of my na die blogpost oor “Eens… Verhale, Mites en Legendes van Feërie” hier: https://www.ronelthemythmaker.com/book-club-questions-once-tales-myths-and-legends-of-faerie-books-fantasy-ya/

Geniet!

L.W. “Eens… Verhale, Mites en Legendes van Feërie” het die derde INK skryfkompetisie in 2017 gewen.
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 98
Kommentaar telling: 265

Daagliks skryf ek die stories neer wat in my kop woel. Of dit nou oor olifante en kabouters in die Knysna bos is en of dit oor ‘n tienermeisie is wat die wêreld moet red, ek is daar. My wêreld draai om my twee Rottweilers – hulle leer my om die perfekte dag na te streef, want vandag kan die laaste wees. Die perfekte dag: lag, dink en huil. Om te skryf maak elke dag die perfekte dag. In 2016 EN 2018 was ek ook benoem as Verhaalskrywer van die jaar hier op INK. Ek kan gevolg word op Twitter @miladyronel en meer van my gedagtes kan gevind word op my webtuiste http://www.ronelthemythmaker.com.

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 58 gaste aanlyn

Bydrae Totale