Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: ‘n Godsgenade kompas

Deur Andri
Datum gepubliseer: 20 Junie 2017 Aantal woorde: 75 146 Kere gelees 4

‘n Godsgenade kompas
vir Tannie Sonja

drie wyse manne

vind ‘n ster

ek ‘n suiderkruis

van harte

noord, oos, suid of wes

‘n vierrigting-keuse

waar Gods’ ganade

oral kompas is

na ‘n koninklike toekoms

die gordyn waaragter

God se kind wegkruip

skeur middeldeur

en die son breek

in stukkies goud

waar Gods’ fees

meer word

as enige ding van die vlees

enige teenwoordig’ gees

belei dan jou Gods’ afhanklikheid

en Sy heerlikheid

sal joune word…
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 6
  Kommentaar telling: 0

  Ek is 'n gekwalifiseerde 36 jarige kleuter onderwyseres wat ook naskool onderwys doen, met baie ondervinding.  Ek het 'n blad Teach Your Kid op Facebook begin en wil graag my kennis van kinders inkorporeer met my skryf.  Ek skryf graag kinderstories en artikels wat nuttig is vir ouers en onderwysers.  Ek skryf ook gedigte, waaronder geestelik, gewoon en vir kinders.  Hoop ek kan hier 'n verskil maak 🙂

  Gebruikers Aanlyn

  3 Lede, 85 gaste aanlyn

  Bydrae Totale