Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: MY HART IS ROU

Deur Marie
Datum gepubliseer: 5 Desember 2018 Aantal woorde: 159 163 Kere gelees 2

dis asof my lewe se osoonlaag sopas vergaan
daar is net donkerte daar voor waar ek staan
alles in my begin bewe
en ek wonder is dit regtig my lewe?

dit raak donker en daar is net stilte wat ek hoor
wat jy my nou net vertel het, het my binneste versmoor
is dit iets wat enige vrou wil hoor?

dink dit sou beter wees as jy my net eerder vermoor
ek voel naar, siek en goor
maar tog moet ek maak of ek bly is dat jy so iets met my deel
voel dit of as jy ʼn mes vat en druk deur my keel

hou my hand styf vas langs jou sy
is jy nog lief vir my?

nou sit en wonder ek wat soek ek nog hier
my hele lewe lank moes ek veg vir jou
hoe lank kan ek dit nog emosioneel bymekaar hou?
my hart is bitter seer en rou
——-ooo000ooo——-

(© Kopiereg: Vlooi Boynton)
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. Anze

   Desember 5, 2018

   Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Desember 2018 projek

  2. Marie

   Desember 5, 2018

   Dankie vir die geleentheid om deel te wees, en baie dankie vir die tyd wat in gesit is om my werk te lees.
   Dit word hoog op prys gestel.

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 24
  Kommentaar telling: 29

  Ek bedryf my lewe intuïtief, en het dadelik geweet ek moet my gedagtes in gedigte toonset.Dankie dat jy die tyd neem om na my werk te kyk en dit te beoordeel.Dit het my ʼn redelike tyd geneem om te bepaal waar my toekomstige fokus sou val, en tans kombineer ek ʼn aantal verskillende aspekte wat by my aard en talente pas.Omdat ek daarin glo dat dit belangrik is om ’n mens se eie insig en kennis met ander te deel, bied ek retraites aan vir vroue, met die doel om hulle weer in verbinding met hulle innerlike self te bring. Waar moontlik, sentreer my retraites rondom ’n labirint – sowel ʼn werklike een asook as ’n simbool vir ons eie lewensreis.Mag ons nog lekker saam lag en huil

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 2,751 gaste aanlyn

  Bydrae Totale