Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: MY BESTE TYD

Deur Eleen van Deventer Vorster
Datum gepubliseer: 27 Desember 2018 Aantal woorde: 92 878 Kere gelees 7

MY BESTE TYD

My beste tyd in my lewe
my passie waarna ek strewe
so hard gewerk in die proses
eie digbundel met groot sukses

al my drome en gebeure
my lewe in helder kleure
met groot geopende deure
dis die beste tyd in my lewe

hierdie boek is my begin
met mooi gedigte daarin
sy naam is Drome van my Hart
lewe hier diep in my hart

met hope emosies
skryf ek oor al die stories
gedigte lees tussen die lyne
laaste strek maar nie die einde

© Eleen van Deventer Vorster
27/12/2018
TEMAS
2 Kommentaar
  1. Anze

    27 Desember 2018

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Desember 2018 projek

  2. Eleen van Deventer Vorster

    3 Januarie 2019

    Anze’ baie dankie ek waardeer dit opreg dankie

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 191
Kommentaar telling: 92

BIBLIOGRAFIE   Eleen van Deventer Vorster is op 24 Desember 1960 in Nylstroom, Limpopo gebore. Sy woon tydens 1978 in die mooie Jakarandastad, Pretoria. Eleen het al sedert haar skooldae gedroom om haar werk eendag te publiseer in ‘n bundel en het eers in 2017 die pen opgetel. Haar eerste gedigte wat sy geskryf was op 4 Februarie 2017 geskryf.   Haar gedig wat gewen het op19 September 2017 was een van die wengedigte van SA Digters se kompetisie wat in haar 1ste Digbundel verskyn in Simfonie van See die Mei 2018.   Sy deel ook graag haar gedigte en werke op die platform, INK Skryf in Afrikaans Publikasies op Anzé Bezuidenhout se blad.   Gedigte deur Eleen is al op verskeie radiostasies voorgelees op Radio Stasie West Coast 92.3 deur Delene de Wet op Wind af program in Kaapprovinsie voorgelees op 19 de Januarie 2018   Eleen se 5 gedig wat deel was in ñ kompetisie gaan in Pendoring Digters Volume1 Digbundel verskyn 2018. In Februarie 2018 het die sanger, Jeffrey Smith, Eleen se eerste liedjie opgeneem. Die liedjie, Onderdeur die reënboog kan op SoundCloud geluister word. Eleen lewe haar droom uit deur haar passie vir gedigte en lirieke met die wêreld te deel.   Gedigte deur Eleen is al op verskeie radiostasies voorgelees op Radio Stasie FM STERIO online deur BETSIE OLIVIER  program voorgelees op 03 JULIE 2018     Kopieregte voorbehou ©Eleen van Deventer Vorster

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 50 gaste aanlyn

Bydrae Totale