Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: MONSTERS IN JOU

Deur Marie
Datum gepubliseer: 5 Desember 2018 Aantal woorde: 53 140 Kere gelees 2

daar gaan ʼn tyd kom wat jy alleen

met die monsters in jou moet leef

en dan besef wat is jou grootste vrees

dis dat jy nes ek dalk ook net ʼn mens kan wees

ek verstaan hoe dit jou sou verniel

want dit maak jou nes ek ʼn gebroke siel

——ooo000ooo——

(© Kopiereg: Vlooi Boynton)
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 24
  Kommentaar telling: 29

  Ek bedryf my lewe intuïtief, en het dadelik geweet ek moet my gedagtes in gedigte toonset.Dankie dat jy die tyd neem om na my werk te kyk en dit te beoordeel.Dit het my ʼn redelike tyd geneem om te bepaal waar my toekomstige fokus sou val, en tans kombineer ek ʼn aantal verskillende aspekte wat by my aard en talente pas.Omdat ek daarin glo dat dit belangrik is om ’n mens se eie insig en kennis met ander te deel, bied ek retraites aan vir vroue, met die doel om hulle weer in verbinding met hulle innerlike self te bring. Waar moontlik, sentreer my retraites rondom ’n labirint – sowel ʼn werklike een asook as ’n simbool vir ons eie lewensreis.Mag ons nog lekker saam lag en huil

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 2,742 gaste aanlyn

  Bydrae Totale