Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Lag my ‘n lied

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 3 Oktober 2017 Aantal woorde: 114 93 Kere gelees 5

My horison strek oor die somer van jou lyf
rimpel-gedagtes sweef heen en weer
ek hoor hoe jou stem die wind wegdryf
ek maak my oë toe vir nog een laaste keer.

Stiltes trillend oor skemer se nood
ek is alleen, selfs niks, sonder jou
en tog, bring jy die eerste herinneringsbrood
met die aanster se wink en die hemel se donkerblou.

Gister was ek ryk, vandag is ek arm
jy was altyd hier met elke seisoen se draai
mimeties kon jy winter se greep verwarm
met jou lag van liefde wat om alles kon swaai.

Verflenterd hang ek nou aan vandag
tot ek jou eendag weer kan hoor lag.

© 2017 Caren Kearley
Kopiereg voorbehou
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 113
  Kommentaar telling: 13

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 59 gaste aanlyn

  Bydrae Totale