Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Laat-lente se stof

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 5 November 2019 Aantal woorde: 119 169 Kere gelees 3

my delila lippe lag fyn
my voorkop is nat van bid, God en sweet
en ek kyk weer in Sy oë; op
na ‘n gewone wêreld wat niks weet

nou jaag jou asem deur my are
soos vroeg vanoggend
toe die poue vêraf êê-êê
met hul bont vere en deftige verwar

my siel probeer die vrou in haar vind
en ek skuif nader; of dieper teen jou warm kant
want my spore het mekaar verloor
te sensitief vermoed ek, jy en ‘n paar ander

laat-lente se lyne skilder prente
oor die bed, oor jou kaal bors en oor my
opwinding vaar skemerend oor my lyf
in jou arms word my monsters soms verdryf

© 2019 Caren Kearley
Kopiereg voorbehou
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    5 November 2019

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die November 2019 projek – Laat-lente

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 148
Kommentaar telling: 27

Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 111 gaste aanlyn

Bydrae Totale