Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: LAAT-LENTE ALLEEN

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 25 November 2019 Aantal woorde: 121 195 Kere gelees 2

“Ek het lank gesoek, om myself in jou te vind”

Sag sluip sy deur jou are
drup, drup saam jou jare
tussen lewe en dood
bewe haar asem
lewend oor jou lyf
sy weet dis soms verkeerd
om eg te wees
veral wanneer haar hande
verkeerdom soek na jou siel
en laat-lente ‘n onvanpaste winter baar

terwyl jou mond om haar lippe vou
wonder sy weer waar steek jy jou wilskrag weg
of is dit jou manier
om deur die dampe van haar hart te daal
die ompaaie skrep te sny
soos daardie dae
toe jy nog in alles eerste kon wees

en dan swyg sy weer
met haar alleen skoot
van eenwees
reg deur die kop

© 2019 Caren Kearley
Kopiereg voorbehou
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    26 November 2019

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die November 2019 projek – Laat-lente

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 148
Kommentaar telling: 27

Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

Gebruikers Aanlyn

4 Lede, 95 gaste aanlyn

Bydrae Totale