Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Laaste uur

Deur Elroux
Datum gepubliseer: 21 April 2017 Aantal woorde: 86 156 Kere gelees 3

ag Heer gee dat in my laaste uur
ek opreg voor U sal staan
my gees ‘n brandende vuur
vir U koninkryk
nie ‘n flikkerende half-dood kers
wat brand vir mense skyn
laat my oorwin en aanhou glo
al gaan ek deur helse pyn
o Heer maak my gelouterde goud
maak my minder en U meer
moet my tog nie weeg en te lig bevind
skryf my naam in U handpalm neer
gee my ‘n nuwe kleed
‘n nuwe naam
o Heer moet my nie vergeet
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. Amanda

   April 23, 2017

   Lieflik. U is ‘n digter van formaat. Ek dink die trefkrag van u gedigte spruit uit die feit dat u temas kies waarin u ervare is. U skryf nie oor dinge wat ver van u af gebeur nie, maar dinge wat u nou aan die hart le. Ek geniet elke gedig uit u sleutelbord.

  2. Elroux

   Mei 5, 2017

   So baie dankie vir jou mooi kommentaar Amanda ek waardeer dit opreg. Jammer ek antwoord nou eers maar ek was bietjie siek.

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 154
  Kommentaar telling: 68

  'n Pretorianer van geboorte tot nou. Ek was 'n navorser en het die lewe van alle kante gesien en beleef. Ek is geseën met vier lieflike kinders en 'n wonderlike man. Op 68 jaar is ek in my herfstyd waar ek elke dag binne die genade van die Here leef. Om te dig gee betekenis aan my lewe en ek hoop dat my skrywes iets vir ander mense kan beteken.

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 102 gaste aanlyn

  Bydrae Totale