Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Korale van moederliefde

Deur Anze
Datum gepubliseer: 11 Mei 2017 Aantal woorde: 85 168 Kere gelees 2

in die ooptes van die velde
waar ribbokke vry kan wei
tortel jou koesterwoorde
teer deur die gange van my hart

met die krag van geloof
aan moedersknie geleer
loop ek ‘n stormbende plat
word my tafels met olie gesalf
en Vrede bedrup my lewenspad

meer suiwer as diepsee korale
kosbaarder as perels, is die kyk in jou oë
as jy vir my berge wil versit
welgeluksalig wandel ek met jou voorbeeld
op God’s pad word my liefhêdade nimmer moeg nie

© Anzé Bezuidenhout
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. Viooltjie

   Mei 13, 2017

   baie goed gedoen, Anze 🙂

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 184
  Kommentaar telling: 1754

  Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 32 gaste aanlyn

  Bydrae Totale