Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Kind van klei

Deur Elroux
Datum gepubliseer: 24 Maart 2017 Aantal woorde: 84 128 Kere gelees 2

my kind van klei
binne Gods genade
kon ek jou na Sy beeld brei
geseënd was ek
om te kon werk
aan Sy kosbare skeppings-taak
nou is jy groot
moet jy jou eie pad loop
kan ek jou net in gebed opdra
verwonder en verwond
sal jy menigmaal
voor jou eie kruispad staan
my kind…
onthou dan die spreuke wat ek jou geleer het
teen die wande van jou hart graveer het
dan sal jy soos ‘n ribbok
op hoë plekke veilig loop
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 159
  Kommentaar telling: 115

  'n Pretorianer van geboorte tot nou. Ek was 'n navorser en het die lewe van alle kante gesien en beleef. Ek is geseën met vier lieflike kinders en 'n wonderlike man. Op 68 jaar is ek in my herfstyd waar ek elke dag binne die genade van die Here leef. Om te dig gee betekenis aan my lewe en ek hoop dat my skrywes iets vir ander mense kan beteken.

  Gebruikers Aanlyn

  5 Lede, 102 gaste aanlyn

  Bydrae Totale