Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Kennisgewing oor plasings

Deur Kiekies
Datum gepubliseer: 5 Julie 2017 Aantal woorde: 155 121 Kere gelees 5

Ek wonder al weer… En toe ek nou na die temas kyk om een te kies, sien ek ‘behoefte’ raak. En toe dink ek ditsem…ek het ‘n behoefte…ja en ek glo nog ander lede het ook dieselfde behoefte as ek. As ek verkeerd is, spyt dit my papnat.

Wag laat ek by die punt van die behoefte kom. Ek volg ‘n hele paar lede, of altans, ek sou graag wou, maar ek kry nooit nie enige epos kennisgewing as die ou, of vrou, wat ek bedoel om te volg, ‘n nuwe bydrae publiseer nie. Dis mos hoekom ek hulle ‘volg’. Om hulle skryfsels te lees. En omdat ek nie die tyd het om elke dag op Ink se werf te skrop nie, mis ek dus baie mense se bydraes. Dis sleg, of wat praat ek nou alles?

Iewers in die begin weet ek, dat dit ‘n belofte was. Of is ek alweer verkeerd?
 • TEMAS
  1 Kommentaar
  1. Anze

   Julie 5, 2017

   Kiekies, ek staan skuldig, ja dit was n belofte gewees. Daar is steeds n tegniese probleem rondom dit en die mense van Tandem wat die INK webwerf ontwerp het en instand hou het 100 beloftes om dit reg te stel maar ongelukkig nog niks op die tafel nie. Ek hoop om so gou as moontlik hierdie probleem te kan oplos, ek hou jou op hoogte.

   So groot askies vir jou en al die ander INK lede

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 25
  Kommentaar telling: 392

  Stories gebeur met my. Rondom my. Naby my. Al wat oor bly is om dit oor te vertel.

  Gebruikers Aanlyn

  3 Lede, 25 gaste aanlyn

  Bydrae Totale