Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Jy wat deur my vingers gly

Deur Elroux
Datum gepubliseer: 27 Maart 2017 Aantal woorde: 21 173 Kere gelees 2

ek druk
jou benerige
raamwerkie
vas teen my
ek wil nie weet
dat jy…
stuk vir stuk
deur my vingers gly
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 158
  Kommentaar telling: 105

  'n Pretorianer van geboorte tot nou. Ek was 'n navorser en het die lewe van alle kante gesien en beleef. Ek is geseën met vier lieflike kinders en 'n wonderlike man. Op 68 jaar is ek in my herfstyd waar ek elke dag binne die genade van die Here leef. Om te dig gee betekenis aan my lewe en ek hoop dat my skrywes iets vir ander mense kan beteken.

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 53 gaste aanlyn

  Bydrae Totale