Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Jy ‘s my Papawer-son

Deur Anze
Datum gepubliseer: 29 April 2017 Aantal woorde: 125 167 Kere gelees 4

waar my beeld ‘n tango dans
in die loom dagbreek van jou oë
wil ek wit aronskelke kweek
sodat ek die eggo van jou stem
tussen die ragfyn blare in wit kan raam,
sodat jou asem my telkens weer
soos ‘n somersbries kan omhels

as my naam deur die branders
van jou warm lippe breek
wil ek ‘n tenger kosmos pers tapyt
teen die wande van my hart
soos ‘n tapesserie gehang,
sodat die spieël van jou
innerlike glad weerkaats

as jou liefde deurbreek soos die rooi
van ‘n papawer-son wat die horison verskeur
my hart opnuut kom verf in botsels lentereën
dan voel ek bedwelm en immer veilig
toegespin in die bakhand palms
van jou menswees-kokon
gemaak van liefhê sy

©Anzé Bezuidenhout
 • TEMAS
  1 Kommentaar
  1. neels

   April 29, 2017

   sjoe Anze jy laat my hoendervleis kry

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 184
  Kommentaar telling: 1757

  Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 73 gaste aanlyn

  Bydrae Totale