Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Jy kan mos vlieg

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 1 September 2017 Aantal woorde: 83 91 Kere gelees 2

Jy kan mos vlieg
Natuurlik kan jy vlieg
saam met die knip van jou oog
op ‘n verbeeldingsvlug
sonder begrip of verwagtinge
mymerend deur die uithoeke van jou heelal.

Natuurlik kan jy vlieg
al is dt net om jouself van realiteite te red
om by die oewer van jou siel
gelykenisse te plak teen jou stiltes
want bevrydend is die droom
wat die donker in jou asem
in reënboogskakerings kan verkleur
en trane saam met sterre laat verskiet.

© 2017 Caren Kearley
Kopiereg voorbehou
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 107
  Kommentaar telling: 8

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  0 Lid, 91 gaste aanlyn

  Bydrae Totale