Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Junie 2017-projek -EERSTE

Deur Toom
Datum gepubliseer: 19 Junie 2017 Aantal woorde: 79 210 Kere gelees 3

8 vm., 1e. Junie 2017

Junie 2017-projek — FAK

Eerste!

Die Hiefel en die Fiefel is op besoek by hul kammalandse Tannie in haar bosveldhuisie. „Ag, Tannie, sing jy van blomme vir ons.”

„Kinders, kinders, díe tyd van die jaar is alles gevries. Kyk, selfs die bye moet pollen-ys lek.”

Fluit-fluit, my storie’s klaar.

Eerste!

[5 sterretjies ↓…….]

1e.Junie2017…………………………….* * * * * ……………………………………tje

[Ja, maar ek sien nie waar die deelname aan Junie 2017 is nie! Toe maar ek skryf eenvoudig by Junie 2016 in.]
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 168
  Kommentaar telling: 163

  Wat ek weet, of meen dat ek weet, het ek onder meer op praktiese manier in die klaskamer geleer - aan en van die kinders - ook my belewenisse van konferensies en kongresse, dagblaaie, biertjies op die stoep en die gans normale daaglikse waansin. Byna vyftig jare woon ek al in Duitsland; eindelik kan gestolde gedagtes, verflenterde notatjies nou uit hul winterslaap wagword. My uitgangspunt is dat die woorde lekker moet proe, glad oor die tong moet rol. Alles wat ek skryf is outobiografies - ek het nie die geld vir die prokureur nie.

  Gebruikers Aanlyn

  4 Lede, 91 gaste aanlyn

  Bydrae Totale