Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Halleluja vir U genade

Deur Linda du Plessis
Datum gepubliseer: 12 Desember 2017 Aantal woorde: 94 411 Kere gelees 3

Halleluja vir U genade

Halleluja halleluja
ek sê amen amen
op my hele lewe
elke woord vol vreugde
vol lofprysing en eer
vir U genade op my lewe
Halleluja

Halleluja halleluja
die maan sterre
met die Suiderkruis
God se skeppingswerk
my dag – nag sirkelgang
sê ek halleluja
loof die Heer

Halleluja halleluja
geskryf vol geloof
glo gebou op hoop
gevul met liefde vol genade
my toekoms jubel ek met lof
sê ek halleluja
loof die Heer

elkeen wat asemhaal – Halleluja!
prys die Heer
amen – amen – amen

©Kopiereg Linda du Plessis 2017
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Vonnie

    12 Desember 2017

    Dankie baie vir jou inskrywing Linda.

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 67
Kommentaar telling: 2

Ek was 'n onderwyseres, getroud, het drie kinders en vyf kleinkinders. Ek was vir tien jaar hooforganiseerder en bemarker van die Boertjie Kontreifees op Bultfontein (www.vollaboertjiefees.co.za) en het verlede jaar uitgetree en is nou saam met my man permanent op toer om ons passie vir ons land, die natuur en diere deur fotografie uit te leef. Ek het so twee jaar gelede uitgevind dat ek gedigte kan skryf en het sopas my 200 ste gedig geskryf en my eerste boek "Suid-Afrika deur die oë van ons lense met kiekies en gedigte" voltooi wat binnekort na die drukker gestuur gaan word. Dit het 256 bladsye, 550 foto's met 55 bypassende gedigte. Ek is op Facebook onder Linda du Plessis en Gedigte, Rympies, Foto's en Geestelike pitkos. Ek sal graag wil opgradeer na 'n betalings opsie. Baie dankie en seënwense!

Gebruikers Aanlyn

4 Lede, 79 gaste aanlyn

Bydrae Totale