Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Halfhartige poging om te blom

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 29 September 2017 Aantal woorde: 72 110 Kere gelees 2

As my lente deur
jou winter kon dans
sal jy dalk verstaan dat ek
in kruispaaie dink en dwaal;
soms ook tussen lengte-
en/of breedtegrade
wat horisontaal en vertikaal
om my verval
omdat lyne
my vebyster en verbang
verkies ek om reguit lyne
tot ronde sirkels te vervorm;
dit dan by kruispaaie te plant
want ek is die lente
wat tiekiedraai en dans
by elke verengelde kans.

© 2017 Caren Kearley
Kopiereg voorbehou
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. Anze

   September 29, 2017

   Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die September – Lente projek 

  2. Viooltjie

   September 30, 2017

   Baie goed!

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 113
  Kommentaar telling: 13

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 61 gaste aanlyn

  Bydrae Totale