Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Geskenk van God

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 19 Mei 2017 Aantal woorde: 82 707 Kere gelees 5

Want my lewe het in haar siel ontwaak
(God se offerlam aan elke kind)
sy het my gelei, geleer gesond gemaak
vir my geveg, gebloei en gehuil
op die ritme van haar liefde
dans ek deur my bestaan
my erfenis in my bloed
‘n eenheid wat kind sal ken
en geen eggo kan ontken
haar liefde galm in my spore
van bababekkie tot by die hemel se hekkie
onvoorwaardelik
onmiskenbaar
onontbeerlik
“dankie Here”
vir ‘n mamma soos myne.

© 2017 Caren Kearley
Kopiereg voorbehou
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    19 Mei 2017

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Mei Moedersdag/Vonkfiksie projek 

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 148
Kommentaar telling: 27

Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 66 gaste aanlyn

Bydrae Totale