Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Gedoop in vuur

Deur Anze
Datum gepubliseer: 6 Desember 2019 Aantal woorde: 65 173 Kere gelees 3

wanneer boeie met ‘n bewende geskal
onder murmerering van my stem klang
die Rietsee opstandig wal staan
en aalmoese om my val

as drome die pad na my hart verloor
purperwoorde verdor tot swart
en bye nesmaak
in die karkas van my hart

dan sal ek steeds vir jou kaalhand
‘n voetpad deur palmiete stroop
my met die vlamme
van vuur laat doop

© Anzé Bezuidenhout
TEMAS
1 Kommentaar
  1. morne du preez

    10 Desember 2019

    “bye nesmaak in die karkas van my hart” dit gaan so mooi oor die tong en rol terug na binne…

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 257
Kommentaar telling: 2856

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 99 gaste aanlyn

Bydrae Totale