Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Gabriel se lied

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 25 Mei 2017 Aantal woorde: 69 170 Kere gelees 2

Sy kyk hoe hy wegstap
(die wind uit haar asem slaan)
‘n hele orkaan tonnel om hulle:
grys verkleur na wít
die heem’le gil sag
terwyl Gabriel
sy vingers oor ‘n harp streel.

“Hoor my lied
elke woord is uit
suiwer goud gegiet.”

Sy sien hoe haar hel
transformeer
toe hy, herlaas omdraai;
lank na haar staar,
voor hy
sonstrale om haar siel ster.

2017 Caren Kearley
Kopiereg voorbehou.
 • TEMAS
  1 Kommentaar
  1. Palet

   Mei 25, 2017

   Baie mooi geskryf

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 107
  Kommentaar telling: 8

  Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

  Gebruikers Aanlyn

  3 Lede, 71 gaste aanlyn

  Bydrae Totale