Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Ek wil deur jou storm breek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 29 April 2017 Aantal woorde: 58 271 Kere gelees 4

ek wil my woorde
soos ‘n vlamrooi klimop
teen jou latwerk laat rank
jou siel met Picasso-woorde
op die sagte moeseliendoeke
van jou oog se kyk verf
deur die vloed van jou drif
wil ek oor branders loop en

D A N

deur jou storm breek
waar ek in jou wese
(asemloos en stil)
anker gooi

©Anzé Bezuidenhout
 • TEMAS
  2 Kommentaar
  1. neels

   April 29, 2017

   anze in elke werk van jou kom jou prag talent na vore

  2. Kiekies

   Mei 1, 2017

   Hierdie vers praat met my:

   deur jou storm breek
   waar ek in jou wese
   (asemloos en stil)
   anker gooi

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 184
  Kommentaar telling: 1757

  Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

  Gebruikers Aanlyn

  3 Lede, 70 gaste aanlyn

  Bydrae Totale