Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: EK KON DIT SIEN IN JOU OË

Deur Marie
Datum gepubliseer: 5 Desember 2018 Aantal woorde: 104 137 Kere gelees 1

dit is jy wat my lief gehad het ek belowe ek kon dit sien in jou oë

nou staan die woorde al lank hier teen my hart se kamer bank

dit is ʼn besluit wat in almal iewers wegkruip

en dit is nou hier waar ek sê hoe baie jy vir my bedoel

in woorde het ons die droom gebou en geweet op ʼn tyd hoe ons voel

met struikelende woorde uit jou vingers het jy geskryf

“ek is lief vir jou”

ʼn skadu van wat ons harte eens wou

maar nou is dit net woorde wat aan ons lippe vas klou

——ooo000ooo——

(© Kopiereg: Vlooi Boynton)
 • TEMAS

  Laat u kommentaar

  GESKRYF DEUR

  Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

  Publikasies: 24
  Kommentaar telling: 29

  Ek bedryf my lewe intuïtief, en het dadelik geweet ek moet my gedagtes in gedigte toonset.Dankie dat jy die tyd neem om na my werk te kyk en dit te beoordeel.Dit het my ʼn redelike tyd geneem om te bepaal waar my toekomstige fokus sou val, en tans kombineer ek ʼn aantal verskillende aspekte wat by my aard en talente pas.Omdat ek daarin glo dat dit belangrik is om ’n mens se eie insig en kennis met ander te deel, bied ek retraites aan vir vroue, met die doel om hulle weer in verbinding met hulle innerlike self te bring. Waar moontlik, sentreer my retraites rondom ’n labirint – sowel ʼn werklike een asook as ’n simbool vir ons eie lewensreis.Mag ons nog lekker saam lag en huil

  Gebruikers Aanlyn

  1 Lid, 2,742 gaste aanlyn

  Bydrae Totale