Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Drug Escape – Rap

Deur Jessica Venter
Datum gepubliseer: 9 Julie 2018 Aantal woorde: 218 282 Kere gelees 2

ek lewe my eie hel
lat ek jou dit vertel
in my druggiecape
lê my real escape

in die lewe se gejaag
het ek na niks vervaag
sien niemand my raak
of maak ek nie meer saak
ek het myself verloor
drugs het my getoor
forget is my middle name
wat ek dra van shame

met elke nuwe mix
lê my volgende fix
speel ek tricks op my brein
ek kan vergeet van die pyn

my lyf smag na ‘n fix
dit gee my lekka kicks
ek voel niks meer
drugs doof die seer
maak ek my siel dood
met elke stuk daggabrood
my life is ‘n gemors
my siel soek want hy’s dors

met elke nuwe mix
lê my volgende fix
speel ek tricks op my brein
ek kan vergeet van die pyn

flakka is ‘n nuwe streetdrug
jy verander in ‘n zombiethug
ek wil terug baklei
but you threw me away
onder die gat geskop
want ek’s ‘n total flop
met flakka gee ek ‘n show
enigiets net om nie te onthou

met elke nuwe mix
lê my volgende fix
speel ek tricks op my brein
ek kan vergeet van die pyn

life is nie fair
I’ve had my fair share
my drugs in my rope
sodat ek beter kan cope

©Jessica Venter
19/3/2018
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 53
Kommentaar telling: 3

Ek is gebore in Pretoria en het daar groot geword. My ma was ‘n enkelouer en het my dus alleen groot gemaak. Ek is al 15 jaar getroud. Ons het twee kinders, ‘n seun, Armand en ‘n dogter, Bianca. Ons bly in Randfontein tussen al die mynhope maar dis my tuiste. Ek het sekretarieël geswot by Randfontein Kollege. My man het sy eie vervoermaatskappy, ek doen al die kantoor werk al vir baie jare. My stokperdjies sluit in lees en skryf. Ek doen ook tans ‘n digterslypskool kursus. My passie vir skryf het eers ‘n paar jaar gelede ontpop. Ek het al drie boeke deur Kwarts Publishers gepubliseer. Hulle is beskikbaar in Bargain Books, op Amazon as e-boek asook op Kwarts Publishers se eie webblad. Ek het ook laas jaar ‘n ses maande kursus in kort verhale voltooi deur Die Skryfbesigheid asook deur Liberty University het ek ‘n kort skryfkursus voltooi aan die hand van Karen Kingsbury. Ek is tans besig met ‘n ses maande kursus in die skryf van Romanse aangebied deur Madelie Human.   Ek help by honde rescue, genaamd The Dachshund Haven. Ek doen elke week al hulle facebook plasings en ek hanteer al hulle admin. 

Gebruikers Aanlyn

4 Lede, 70 gaste aanlyn

Bydrae Totale