Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: DNA SPEL VERLANG

Deur GhwarriegatQueen
Datum gepubliseer: 6 Junie 2019 Aantal woorde: 87 133 Kere gelees 1

DNA SPEL VERLANG

Jou dna lê opgedam in die wegsteek-hoekies van my lyf.
Jou asem verfkwas wasem-prentjies teen die leë vensters van my hart.
Die monoloog van jou wegwees word splinter-stukkies mosaïek wat branderbreek onder my kaalvoet-dans se rou….. En.
En iewersters buite die realm van verlang,
sing ‘n rooibruin mossie ons lied.
Sonder om te weet dat sy onbevange akkoorde nie ons Sprokie kan red.

Kyk mooi na jouself, liewe Bokkie my babie; en mag vandag ‘n epiese liefhê-vers vir jou maak.
©Liza Daniells
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 65
Kommentaar telling: 20

Vergun my net so n skeutjie se agtergrond; seblief - Ek sal dit kort hou. Ek was vir 26 jaar (van ouderdom 8 jaar) vasgevang in prostitusie, delms, satanisme; ens. Ek sal jou nie opsaal met die detail nie. Ek is nou al 21 jaar deur God se genade vrygemaak van daai boeie van die verlede; maar ek ervaar steeds baie vervolging en verwerping van kerk en Establishment. En - verloor om n laaang storie kort te maak, ek het net mooi ALS - letterlik en figuurlik verloor. Hoeveel maal in die winter moes ek fisies op straat slaap; enne is nou een keer gegangrape......nou sit ek met serviks kanker. Maar dis nie die punt nie. Nie nou nie, in elk geval. Ek wil nie chemo of n hospitaalbed he nie. Ek wil weer die seesand onder my voete voel; die see sien. Ek is onherroeplik mal vir die see; vir mooi, ou Kaapland. Ek wil waag om te glo in die gebeur van n wonderwerk. Weer geluk vind; liefde. Ek wil LEWE!!!

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 60 gaste aanlyn

Bydrae Totale